NEO BARISTA Ontkalker 1 liter
NEO BARISTA Ontkalker 1 liter
 12,95 In winkelmand

NEO BARISTA Ontkalker 1 liter

 12,95

NEO BARISTA Ontkalker

Mineralen, calcium en magnesium die in veranderende hoeveelheden aanwezig zijn in het water, veroorzaken  kalkaanslag op interne onderdelen van de koffiemachine. Deze kalk heeft een negatief effect op de smaak van uw koffie en de levensduur van uw apparaat. Bovendien verlengt het de zet tijd en verlaagt het de temperatuur van uw koffie.
De NEO BARISTA Speciale kalk oplosser garandeert een eenvoudige, snelle en veilige oplossing van kalk in koffiemachines en waterkokers van alle soorten en merken. Het verwijdert zelfs de hardnekkigste kalkaanslag.

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 35,00
  • Ambachtelijk gebrand.

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:

Neem in de eerste plaats de gebruiksaanwijzing van uw machine in acht voor het oplossen en verwijderen van kalk. Vul het waterreservoir van uw machine met 125 ml (half waterglas) NEO BARISTA Speciale Kalk oplosser, tenzij anders aangegeven. Doe daar een zelfde hoeveelheid water bij. Zorg ervoor dat de oplossing uit de afvoer van heet water stroomt. Vul het waterreservoir met water en spoel het af met een hoeveelheid water dat gelijk is aan 1 á 2 reservoir(s).

Voor wat betreft het gebruik bij waterkokers, giet 125 ml NEO BARISTA Speciale Kalk oplosser in de waterkoker. Vul dit aan met water en breng het aan de kook. Kook en spoel het vervolgens één keer alleen met water.

Extra informatie

Gewicht 1 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEO BARISTA Ontkalker 1 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *