Espressobonen

De lekkerste vers gebrande espressobonen hebben wij voor jou geselecteerd op deze pagina. Voor dat hele lekkere bakje koffie thuis of op het werk om te genieten  van ambachtelijke branderijen. Unieke melanges met bonen die van over de hele wereld komen. En het mooiste is dat de bonen altijd vers voor jou worden gebrand, zodat ze de meest intense smaak afgeven. Puur genieten. Ambachtelijke smaken. Heerlijke espressobonen. Laat ze maar komen!

Kan je niet kiezen of wil je verschillende bonen proberen? Kijk dan eens bij onze proefpakketten.

Espressobonen
Show Filters

Resultaat 1–18 van de 25 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–18 van de 25 resultaten wordt getoond

De smaak van vers gebrande espressobonen van ambachtelijke branderijen is onovertreffelijk, maar hebt jij je altijd afgevraagd hoe het proces van koffiebonen werkt?

Espressobonen, ook wel koffiebonen genoemd zijn eigenlijk volgroeide zaadjes van de koffieplant. Nadat de koffiebessen worden geoogst worden zij ontdaan van hun buitenste laagje, waardoor alleen de bonen overblijven. Deze bonen worden vervolgens gedroogd. Nadat ze volledig gedroogd zijn worden de bonen gebrand. Tijdens het branding proces karameliseren de suikers in de boon waardoor er koffie olie ontstaat die zorgt voor de smaak en geur van de koffieboon. Binnen het branding proces bestaan verschillende niveau’s van licht tot donker gebrand. Laten we snel verschillende espressobonen proeven!